Omg 4!

Snart är det Valborg, och med det första maj och därmed fjärde omgången i årets allsvenska.
Sirius tog tre fina poäng mot Häcken borta i lördags. Häcken som ännu inte lyckats ta tre poäng i den här serien. Dock är Häcken favoriter mot Hammarby borta den här omgången. Sett till hur båda lagens spel så är en Häckenvinst fult möjlig på lördag.

Åter till tredje omgången så lyckades modellen hitta 5 av 8 resultat i helgen. När jag höll på med det här tidigare, så var det ungefär så många rätt som förväntades per omgång under en säsong.

Norrköping tog planenligt Halmstad med 2-1.
Kalmar fick en fin uddamålsvinst hemma mot Örebro, som nu har förlorat mot två av seriens på förhand sämre lag. En viss uppsträckning förväntas. Nu i nästa omgång väntar Norrköping på Behrn arena, och det lutar tyvärr åt en bortavinst även där.

DIF tog planenligt Varberg borta.

Gnaget tog första derbyt för serien (nu räknar vi inte cupmatcherna.) med 2-0 hemma över Hammarby.

Östersund övertygade i söndags med 1-1 borta mot Malmö. Malmö som hade svårt med det egna offensiva spelet mot Häcken tidigare, och det var väl inte väntat med 1-1 mot Östersund men förklarligt.
Jag tror DIFs spel passar Malmö bättre på måndag. Malmö har dock haft förbaskat svårt i STHLM mot DIF de senaste tio åren, typ.
DIF är återigen knappa favoriter mot Malmö på måndag med 41% jmf med 31% vinstchans.

Mjällby Degerfors kan gå exakt hur som helst. Minst ett kryss vill jag ha på den här matchen.

Redovisar hela omgången.

Sannolikheter framräknade med historiska resultat från Allsvenskan & Superettan 2020, samt vårens cupspel och årets matcher.

Lämna en kommentar